Browsing CategoryMy Blog

Last Julai :)

Assallammualaikum (n_n)V  Hi, hai.. hai.. hai.. 🙂 selamat berpuasa korang. Sihat ke? ke dah demam raya? Haih, kejap je dah hari rabu eh. Tak terasa langsung, rasa macam baru je balik dari perak, tup tup semalam hantar mak dan abah …

Cerita Laksa Je…

Cerita Laksa Je… Assalamualaikum and hai frens! Happy sunday 😉 Hari ni saja nak up story pasal laksa. Hehhehe.. Dulu, dulu zaman kanak-kanak, aku memang sangat tak suka makan laksa. Pandang laksa pun tak de perasaan.  Lately, tak ada lah …

Tak Tercapai Dek Akal

Assallammualaikum (n_n)V Dulu-dulu, aku mula pakai handfone agak canggih sikit masa nak PMR. Pada aku masa tu. Memang handfone tu laa paling canggih yang aku rasa. Siap dengan cover warna-warni, gambar doraemon lah, cover yang lutsinar warna putih, hijau, pink, …

Tak Sedap Hati

Tak Sedap Hati Assallammualaikum (n_n)V Erm.. Tiba-tibakan aku rasa macam tahu je siapa stalker yang report hal manuskrip hari tu dekat budak tu. Agak mustahillah budak tu tahu blog aku. Erm… Dari semalam aku terfikir-fikir pasal follower kt fb seorang …